20200005 - Rekonstrukce vzduchotechniky v ZŠ Rokytnice nad Jizerou – kuchyň, jídelna

Tato stránka zobrazuje detailní informace o veřejné zakázce 20200005 - Rekonstrukce vzduchotechniky v ZŠ Rokytnice nad Jizerou – kuchyň, jídelna zadávané zadavatelem Město Rokytnice nad Jizerou. K zakázce jsou zpravidla připojeny další informace a soubory jako např. výzva k podání nabídky, zadávací dokumentace, kvalifikační dokumentace, dodatečné informace apod.

Zadavatel veřejné zakázky

Název zadavatele veřejné zakázky

Město Rokytnice nad Jizerou

Základní údaje o zakázce

Název veřejné zakázky

20200005 - Rekonstrukce vzduchotechniky v ZŠ Rokytnice nad Jizerou – kuchyň, jídelna

Předmět veřejné zakázky

Jedná se o veřejnou zakázku malého rozsahu IV. kategorie dodávku.
Předmětem veřejné zakázky je výměna stávajících zastaralých VZT jednotek pro kuchyni a jídelnu v základní škole v Rokytnici nad Jizerou za nové jednotky s účinnou rekuperací tepla v souladu se stávající legislativou.
Vzduch přiváděný do vybraných prostor bude filtrován a v zimním období ohříván. Klimatizace chlazením, odvlhčování a zvlhčování přiváděného vzduchu nebylo investorem požadováno. Protože nejsou řešené prostory jídelny a kuchyně dostatečně přímo větratelné otevíratelnými okny, je nutno zajistit větrání nucené jak z důvodu hygienického, tak i z důvodu technologického tj. odvod vodních par a odvod tepelných zisků. Větrání řešených prostor jako celku bude rovnotlaké (jídelna mírně přetlaková a kuchyně mírně podtlaková pro zabránění šíření zápachů mimo prostor kuchyně) tepelně upraveným vzduchem pomocí centrální VZT jednotky s účinnou rekuperací tepla pro zimní období. Kuchyně i jídelna bude mít společnou VZT jednotku včetně systému MaR pro řízení větrání kuchyně a jídelny v poměrech požadovaných provozem a obsluhou.
Část jídelny je navrženo jako vzduchotechnika rovnotlaká nebo mírně přetlaková a část kuchyně a mytí nádobí rovnotlaká nebo mírně podtlaková.

Externí odkaz na bližší informace

http://www.mesto-rokytnice.cz/mestsky-urad/verejne-zakazky/category/394-20200005-rekonstrukce-vzduchotechniky-v-zs-rokytnice-nad-jizerou-kuchyn-jidelna

Evidenční údaje o zakázce

Identifikátor zakázky

P20V00000005

Interní značka či evidenční nebo jednací číslo u zadavatele

20200005

Podrobná charakteristika zakázky

Druh veřejné zakázky podle předmětu

Dodávky

Skutečně uhrazená hodnota veřejné zakázky

1 219 345,- bez DPH (1 475 407,45 s DPH)

Druh zadávacího řízení

Zakázka malého rozsahu

Stav zadávacího řízení

Ukončeno plnění smlouvy

Lhůty veřejné zakázky

Lhůta pro podání nabídek

20. 3. 2020, 10:00:00 hodin

Kontakty veřejné zakázky

Kontakty pro předmětnou veřejnou zakázku

Kontaktní datová schránka: htabfwg

Informace a soubory k veřejné zakázce

Níže uvedené tabulka zahrnuje připojené informace a soubory k veřejné zakázce 20200005 - Rekonstrukce vzduchotechniky v ZŠ Rokytnice nad Jizerou – kuchyň, jídelna.

(c) 2010 - 2022 Chráněno právními předpisy l Profil zadavatele l Veřejné zakázky l Přístupnost webu l Sitemap